WoonTotaal

Woontotaal

De interieurspecialist is een creatieve duizendpoot: informeren, adviseren, calculeren, monteren en alles daaromheen. Een prachtig vak waar veel in verandert. Gelukkig zijn niet al die veranderingen bedreigend. WoonTotaal kan positieve verandering brengen: hieronder kunt u lezen welke WoonTotaal oplossing u kan helpen in dat fraaie maar ook vaak gecompliceerde vak van ons.

WoonTotaal is gemaakt door- en samen met de vakmensen uit alle disciplines: met woninginrichters, parketteurs, gordijnenspecialisten en veel andere professionals. Dat maakt WoonTotaal niet een automatiseringspakket, maar digitaal vakgereedschap!

Hoe werkt het

WoonTotaal is een geavanceerd order invloer pakket dat u als detaillist helpt om op een eenvoudige manier geavanceerde berekeningen te maken op raam- & vloerendecoratie gebied. U adviseert uw klant, spreekt de mogelijkheden door en dán komt WoonTotaal in beeld. Stap voor stap leidt WoonTotaal u door de vragen heen die beantwoord moeten worden om uw advies om te zetten in een geslaagde verkoop.

De order wordt vervolgens automatisch naar het Atelier en naar de stof en- of vloerenleverancier gestuurd.

marktleider

WoonTotaal is voor u gratis

Voor u als Detaillist in de raamdecoratie- en vloerenbranche is
WoonTotaal gratis. Via uw leverancier(s) kunt u aangesloten worden.
Neem contact op met uw leverancier of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.

Waarom WoonTotaal

  • Professionele software gemaakt door en met mensen uit het vak
  • Zeer eenvoudige bediening met automatische waarschuwingen
  • Geavanceerde berekeningen
  • Fouten worden met 95% gereduceerd
  • Alle materialen en benodigdheden worden meeberekend
  • Volledig assortiment van uw leverancier(s) beschikbaar

Wat onze klanten zeggen

WoonTotaal is een fraai gordijnenprogramma. Ondanks dat ik al lang in het vak zit en ik veel routine heb in het berekenen van gordijnen merk ik dat WoonTotaal een zeer waardevol instrument is: echt digitaal vak gereedschap!
Pascal Dirkse, DMF Woondecoratie
shutterstock_2228686

WoonTotaal Retail – Vloerenmodule

De vloerenmodule binnen WoonTotaal is een krachtig teken- en rekenprogramma voor alle vloerbekledingen. Middels deze module kunt u eenvoudig een ruimte tekenen en van materialen voorzien, waarna WoonTotaal het rekenen van u overneemt. De vloerenmodule genereert een banenplan waarin het restmateriaal zo optimaal mogelijk benut wordt.

WoonTotaal calculeert alle hulpmiddelen zoals het lijmgebruik, de primer, het egaliseren, de plinten en alle andere benodigdheden. Het maken van een vloerofferte en het bestellen van de opdracht wordt kinderspel met behulp van
WoonTotaal.

WoonTotaal Mobile

Met WoonTotaal Mobile is een gratis IOS en Android App waarmee u WoonTotaal orders (van verschillende leverancier installaties) op locatie kan openen, bewerken en opslaan.

Met de Inmeetmodule heeft de gebruiker tevens de mogelijkheid om in WoonTotaal projecten ‘klaar te zetten’ voor een monteur of stoffeerder om op locatie te gaan inmeten of nameten. De inmeetmodule begeleidt de gebruiker stap voor stap door het hele meet proces en zet vervolgens de meetgegevens, al dan niet begeleid door opmerkingen en foto’s, online terug in WoonTotaal.

WoonTotaal Mobile draait op IOS en Android smartphones en tablets. Leica Disto Bluetooth meters communiceren de metingen bovendien rechtstreeks en draadloos naar de Woontotaal Mobile app. Met WoonTotaal Mobile zal WoonTotaal nog veel meer worden ingezet als standaard digitaal gereedschap.

Ga voor meer informatie naar: www.measureapp.nl

shutterstock_2228686