ProjectTotaal is al jarenlang hét calculatie centrum voor de projectinrichting. Het importeren van Pdf en Dxf tekeningen, eenvoudig toekennen van materialen en hulpmaterialen en een feilloze calculatie maken ProjectTotaal tot de ruggengraat van veel projectinrichters in Nederland en België.

ProjectTotaal is door de loop van de jaren steeds verder uitgebouwd en geldt als een referentie standaard in onze branche. Dat betekent dat veel professionals moeten kunnen rekenen op ProjectTotaal. Om dit in de toekomst nog verder uit te bouwen en beschikbaar te maken voor nieuwe groepen gebruikers, is Sieval al geruime tijd bezig om ProjectTotaal helemaal ‘vanaf de grond af’ opnieuw op te bouwen. Sieval Project zal straks online/Cloud based software zijn die met verschillende modules nog eenvoudiger ingezet kan worden. Dat betekent voor de huidige ProjectTotaal gebruikers dat zij straks naadloos kunnen overstappen op de nieuwe online Sieval Project software en dat nieuwe gebruikers nog makkelijker in kunnen stappen.

Wij zullen u de komende maanden zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor meer informatie over ProjectTotaal/Sieval Project (onze internationale naam) kunt u contact opnemen met onze ProjectTotaal dealer Gilde software BV in Duiven: 0316-345050